Microsoft Dynamics 365 Business Central

Voor onze oplossingen maken wij gebruik van Microsoft Dynamics 365 Business Central de opvolger van Microsoft Dynamics NAV, voorheen bekend als Navision. Dit is een zeer succesvol ERP pakket dat al vanaf begin jaren negentig op de markt is.
Met Microsoft Dynamics 365 Business Central zijn alle bedrijfsprocessen te automatiseren in een pakket; Inkoop, Voorraadbeheer, Verkoop, Financiële administratie, Magazijnbeheer, Productie en nog veel meer!!
Het succes van Microsoft Dynamics 365 Business Central blijkt wel uit de sterke jaarlijkse groei en het feit dat er wereldwijd dagelijks meer dan 150.000 bedrijven!
Met Microsoft Dynamics 365 Business Central als basis bent u gegarandeerd van moderne en efficiënte techniek waarbij uiteraard interactie met andere Microsoft producten als Office365 en Microsoft PowerBI goed geregeld zijn.

Dynamics 365 Business Central uitbereidingen

Microsoft Dynamics™ NAV is een compleet product met vele voordelen. Hierdoor kunnen bedrijven met de standaard functionaliteit binnen Dynamics NAV al prima uit de voeten. Toch merken wij in de praktijk dat er een aantal aanpassingen op de standaard software zijn die het grootste deel van onze klanten als zeer bruikbaar ervaren.

Deze aanpassingen hebben wij voor u vertaald in een aantal standaard producten die gemakkelijk aan Microsoft Dynamics™ NAV kunnen worden toegevoegd:

  • Debiteuren dashboard
  • Digitaal factureren
  • Document scannen met behulp van barcodes
  • Digitaal Postboek
  • Barcodescanning
  • Klant Portal
  • Web shop

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een demo.

Koppelen met het internet

Een goed werkend ERP is voor iedere onderneming een onmisbaar stuk gereedschap. Wanneer deze basis gelegd is dient zich vaak de vraag aan; “Wat kunnen wij nog meer doen om van Microsoft Dynamics™ NAV optimaal gebruik te maken?”
Een goede en logische vervolgstap hierin is het koppelen van de gegevens aan uw website. Denk hierbij aan bijvoorbeeld;

  • Offertes, orders of facturen tonen aan uw klanten (Via Klant Portal)
  • Een klant de mogelijkheid bieden om via uw website te bestellen (Web shop)
  • Uw leveranciers inzicht geven in de lopende bestellingen (Portal)

Als wij u vertellen dat bijna alle gegevens uit Microsoft Dynamics™ NAV ter beschikking staan voor presentatie op uw website dan zult u begrijpen dat uw mogelijkheden groot zijn.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een demo.

To top