QBS Group

Our Partnershop, Your Benefits!

Wij zijn Partner van QBS group en maken daarmee onderdeel uit van een van de snelst groeiende en tevens grootste en meest ervaren Microsoft Partner Organisaties in Europa.
QBS group is Microsoft Master VAR en verzorgt voor de bij haar aangesloten partners alle activiteiten omtrent distributie, ondersteuning en support voor Microsoft Dynamics in West Europa.

Als Partner van QBS group zijn we een onafhankelijke en zelfstandige organisatie, maar profiteren we wel van de kennis en expertise van de professionals van QBS group en het netwerk van aangesloten partners. Voor u als (toekomstig) klant betekent dit dat u enerzijds profiteert van de snelheid en eenvoud van zaken doen met een bereikbare, lokale partner, maar dat u anderzijds bent verzekerd van extra kennis, kunde en vaardigheden van een internationaal opererende organisatie.

Dank zij het netwerk van QBS group en de efficiënte communicatiestructuur, hebben wij direct toegang tot alle relevante kennis van Microsoft en kunnen we, indien noodzakelijk, heel eenvoudig de specifieke expertises van QBS group en andere partners inroepen. Korte lijnen en pragmatisch handelen zorgen er voor dat we uw vragen snel en vakkundig kunnen beantwoorden.

We delen onze kennis en ervaringen op gebieden als ontwikkeling, implementatie, methodieken, support en specifieke horizontale en verticale (segment)oplossingen, hetgeen onze dienstverlening aan u – onze klant – natuurlijk ten goede komt.
Als klant profiteert u van onze kennis, maar ook van die van de overige professionals binnen het groeiende netwerk van QBS group. U bent zeker van de beste oplossing voor uw organisatie, alsmede een vlotte implementatie en uitstekende support. QBS group onderhoudt directe contacten met Microsoft en neemt deel aan het Microsoft TAP programma (Technology Adoption Program; gericht op het optimaliseren van de klantervaring, door het betrekken van klanten in de pre-release fase van nieuwe Microsoft oplossingen).

Enkele kenmerken van de QBS group:
– Een snel groeiend internationaal partnernetwerk
– Ruim 450 specialisten die uw Microsoft-oplossing kunnen ondersteunen
– Kennis van alle voor Microsoft Dynamics relevante oplossingen, add-ons en technieken en daardoor in staat volwaardige totaaloplossingen aan te bieden
– expertise in vele marktsegmenten en daardoor kennis van uw bedrijfsuitdagingen
– Meer dan 500 succesvolle implementaties in de afgelopen jaren en ruim 1.500 klanten

To top